Heeren en dames: vertrekt!

Woensdagochtend beginnen naar schatting 2500 mannen en vrouwen onder aanvoering van 12 kopmannen en -vrouwen aan de eerste Virtuele Baloise Belgium Tour. Al wie fietst kan zich virtueel aansluiten en zoveel mogelijk kilometers bijeen fietsen tot en met zondag. De ploeg die samen het meeste kilometers aflegt, wint de eerste Virtuele Baloise Belgium Tour.

12 profrenners, acht mannen en vier vrouwen, voeren een immens peloton aan in deze eerste Virtual Baloise belgium Tour. Totnogtoe schreven zich al 2500 fietsers in, maar daar komen er de komende dagen ongetwijfeld nog heel wat bij: inschrijven kan immers nog vandaag en de komende dagen.

Elke meesterknecht kent intussen zijn of haar kopman of kopvrouw. Remco Evenepoel, Greg Van Avermaet, Oliver Naesen, Victor Campenaerts, Laurens De Vreese, Xandro Meurisse, Toon Aerts en Robbe Ghys nemen elk een kleine 300 ploeggenoten virtueel op sleeptouw. Jolien D’hoore, Sanne Cant, Ceylin Alvarado en Ellen Van Loy hebben momenteel elk al zowat 100 vrouwen in hun team.

De opdracht is eenvoudig: zelf zoveel mogelijk kilometers afleggen. Aan het einde van de dag wint de ploeg met de meeste kilometers de ‘rit’ en kennen we de leiders in de diverse klassementen. Maandagochtend kunnen we de eindwinnaarrs kronen en worden ook alle prijzen uitgereikt.

Elke ochtend krijg je hier de uitslagen van de dag voordien en de tussenstanden in alle klassementen, met een verslag en een pak video’s van de kopmannen en -vrouwen erbij.

Nog niet aangemeld? Doe het meteen, het is helemaal gratis! Bij de registratie gewoon even de favoriete sportapp koppelen en dan snel de fiets op! Schrijf je hier in.