Team Remco springt naar de leiding

We hebben een nieuwe leider in het mannenklassement van de Virtual Baloise Belgium Tour. Team Remco grijpt de macht na rit 3. In het Lotto vrouwenklassement blijft Team Ceylin domineren.

De superknechten van Team Remco waren goed voor maar liefst 8932 km tijdens rit 3 van de Virtual Baloise Belgium Tour. De troepen van Greg Van Avermaet hadden dag 3 duidelijk uitgekozen om massaal op pad te gaan. Team Greg werd zo tweede in het dagklassement met 8274 km. Team Robbe werd derde met 8266 km.

In het algemene klassement springt Team Remco autoritair naar de leiding. De ploeg van Evenepoel heeft een voorgift van 829 km op de formatie van Toon Aerts. Kopman Oliver Naesen ziet zijn equipe zakken naar de vierde plaats. Team Laurens wipt naar de derde plaats

In het Lotto vrouwenklassement blijft Team Ceylin de te kloppen ploeg. De ploeg van de wereldkampioene veldrijden won voor de derde dag op rij het dagklassement. Team Jolien moest nipt de duimen leggen. Een waardeverhouding die we ook terugzien in het algemene klassement. Al weet je natuurlijk nooit met het mooie fietsweekend dat voor de deur staat…

In het individuele Baloise klassement bij de mannen heeft Fredo Vandercruyssen een mooie voorsprong genomen op ultrafietser Maxim Pirard. Vandercruyssen rondde de kaap van de 1000 km en heeft een bonus van 180 km op Pirard! In het Lotto klassement bij de dames voert Justine Ghekiere (522 km) de leiding aan. Met Anita Adriaensen (491 km) en Viviane Vanderwal (486 km) in het wiel. Ook bij de dames staat er dus nog heel wat op het spel.

In het strijdlustklassement vinden we Fredo Vandercruyssen en Anita Adriansen terug op het hoogste schavotje in het algemene klassement. Maxim Pirard voert het Energy Lab jongerenklassement aan, Justine Ghekiere is de fiere leider in het Sport Vlaanderen jongerenklassement.

Nog niet ingeschreven? Waar wacht je nog op! Schrijf je HIER in.

Videoverslagen